2016. január 4., hétfő

Sziasztok!
Most nem egy újabb fejezettel jelentkezem,hanem szeretnék tisztázni pár dolgot. Mint ahogyan azt már az előző blogomban is említettem,a bejegyzéseket nem koppintom. A történet,amit a blogomon olvastok kitalált,így súlyos következményekkel járhat,ha valahol viszont látom az általam kitalált történetet. A képek nem a sajátjaim,így egyet sem tulajdonítok a magaménak.Viszont azt komolyan veszem,hogy a történetet én találtam ki és nem szeretném máshol olvasni.A héten jövök a következő fejezettel. Nyugodtan tegyetek megjegyzéseket és iratkozzatok fel,ha szeretnétek! Kezdő blogger vagyok és még nincs tapasztalatom abban,hogy hogyan tudnám elérni,hogy a blogomat többen olvassák. Úgyhogy megkérlek titeket arra,hogyha tetszik a  történet,akkor ajánljátok az ismerőseiteknek! Örülnék a visszajelzéseknek!

2 megjegyzés:

  1. Szia edig nagyon tetsuet a blogod.remèlem hamar hozod a kövit. Ja ès èn is nem règ keztem egy blogot a masodik fejezetnel jarok. Ha van kedved nrz fel nagyon orulnek neki a cime justin mesebeli törtènete. Es ha.tetszik komizz.😁😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Ne haragudj,hogy megkésve írok vissza! Örülök,hogy tetszik! Jó látni,hogy nemcsak nekem okoz örömet ez a blog,hanem azoknak is,akik olvassák. Mindenképp elolvasom a blogod,kíváncsi vagyok rá ;)

      Törlés